Bejelentették, ki lesz Han Solo haverja a 2018-as Star Wars-filmben


Az egyik legjobb idei tévésorozat megalkotóját és főszereplőjét választották a fiatal Lando Calrissian szerepére – aki egyébként rapperként is tevékenykedik.

Már egy ideje pletykálják, de most már hivatalosan is megerősítették, hogy Donald Glover lesz majd a fiatal Lando a második Star Wars-spinoffban, a 2018-as, egyelőre cím nélküli Han Solo-filmben.

A 33 éves Glover először A stúdió (30 Rock) című sorozat írójaként, majd a Balfékek (Community) egyik főszereplőjeként vált ismertté, de közben Grammy-jelölt hiphop-előadóként is népszerű lett Childish Gambino néven.

Az elmúlt években stand uposként is kipróbálta magát, és feltűnt a Mentőexpedíció című sci-fiben is, de személyes magnum opusa talán az ősszel az FX-en indult Atlanta című tévésorozat, amiről korábban úgy nyilatkozott: “Mindig is meg szerettem volna csinálni a Twin Peaks-et rapperekkel”. Az első évad végéhez közeledve elmondhatjuk, nem lőtt annyira mellé ezzel a meghatározással.

Glover legközelebb a 2017-es Pókember-filmben játszik majd, utána ugrik fejest a Star Wars világába. A Chris Miller és Phil Lord (A Lego kaland, 21 és 22 Jumps Street) által rendezett Han Solo-film amerikai premierje 2018. május 25-én lesz.

Egyelőre a Billy Dee Williams (A Birodalom visszavág, A Jedi visszatér) helyébe lépő Gloveren kívül csak a címszereplőt jelentették be: Alden Ehrenreich veszi át Harrison Ford szerepét. De közben már a végéhez közeledik a női főszereplő keresése is, ha minden igaz, már csak hárman reménykedhetnek.

(hvg.hu)

Previous Szakad a birodalom? Skócia középső ujját mutatja Angliának
Next Ezzel a 17 pszichológiai trükkel bárkivel megkedvelteted magad

No Comment

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.