10 tipp hogyan keress társat a neten


A netes társkeresés ma már egyáltalán nem számít cikinek vagy gáznak. Felgyorsult világunkban jóformán szinte mindenki netes társkeresőket használ. Unod a facebook kamuprofiljait és a csajokat akik sosem írnak vissza? Irány vissza kettőt nézzük a legjobb netes társkeresőket és a legtutibb tippeket!

Társkeresők:

Randivonal.hu

1.

MEGNÉZEM

RANDIVONAL – “EGYSZERŰ, GYORS, BIZTONSÁGOS”

A Randivonal az ország egyik legnagyobb online társkereső oldala, ahol a regisztrált tagok többsége komoly kapcsolatot keres. Az igényes tartalom érdekében az oldalt folyamatosan moderálják. A részletes keresési feltételeknek köszönhetően könnyű kiszűrni azokat a felhasználókat, akik valóban érdekelnek minket és paramétereik alapján illenek is hozzánk. Az oldal hátránya, hogy nincs rajta chat felület, így lassabb lehet a felek közti kommunikáció, mint más oldalakon, azonban a mobilra optimalizált felülettel és az ingyenesen letölthető mobil applikációval bárhonnan elérhetjük kiszemeltünket.


VagyokNeked.hu

2.

MEGNÉZEM

VAGYOKNEKED.HU – “A PRÉMIUM TÁRSKERESŐ”

A VagyokNeked.hu prémium társkereső oldalon egy ajánlórendszert működtető professzionális algoritmus előszűri az egymáshoz illő, releváns párkeresőket, így nem kell órákat eltölteni a megfelelő társ megtalálásával. A regisztráció során kitöltendő kérdőív a világlátást, személyiséget, gondolkodásmódot, habitust, érdeklődési kört és még sok egyéb tényezőt összefűző, elemző és kiértékelő algoritmus alapján lett összeállítva. Az oldal jól kezelhető, átlátható, és ami a legfontosabb, hogy az adatlapokat tapasztalt moderátorok ellenőrzik, ezáltal biztosítják a gondtalan társkeresést.


Viszony.hu

3.

MEGNÉZEM

VISZONY.HU – “ELEGANCIA, DISZKRÉCIÓ, SZENVEDÉLY”

Magyarország első, kapcsolatban élőknek szánt diszkrét társkeresője 2013 óta. A viszony.hu társkereső oldal azon társkeresőknek szól, akik meglévő kapcsolatukat nem szeretnék megszakítani, mert pl. családjuk van, de a párkapcsolatuk már rég nem olyan, mint szerelmük hajdanán volt. Ám a vitamentes, problémamentes együttéléshez szükségük van valaki másra, aki megadja nekik mindazt, amit otthon nem kaptak meg. Manapság, amikor a házasságok több mint fele válással ér véget, ez a fajta társkereső megoldást nyújthat a családok egyben tartására.


Puncs.hu

4.

MEGNÉZEM

PUNCS.HU – “AHOL A KAPCSOLAT ÉRTÉK”

A Puncs.hu egy Magyarországon egyedülálló, újfajta társkereső. Ki ne vágyna arra, hogy napfényes országokba utazzon, igényes hotelekben szálljon meg, patinás éttermekben vacsorázzon, csinosan öltözzön, egyszóval ne kelljen számolgatnia, hogy mennyit költ? Ezen az oldalon olyan társkeresők találhatnak egymásra, akiknél a luxus élet és a luxus élet iránti vágy találkozik, hiszen számtalan olyan párkereső van, aki nem tudja kivel megosztani vagyonát, mert a való életben nem sikerült megtalálnia az Igazit, de online társkeresésre tud időt szakítani és igényelné a kellemes társaságot, akár a nagy őt! Számukra tökéletes társkereső oldal a Puncs.hu.


Párom.hu

5.

PÁROM.HU – “HA TARTÓS KAPCSOLATOT KERESEL…”

Közel 1.000.000 felhasználóval a Párom.hu a lista elejére sorolódik a vizsgált oldalak között. Havidíjak tekintetében átlagosnak mondható az oldal, a szolgáltatások azonban el van maradva a hasonló árú és felhasználószámú oldalaktól. Az erőteljes barna színek picit lelombozóak, de az oldal teljesen jól kezelhető, a keresés és az oldalon való tájékozódás is egyszerű.
Statisztikájuk alapján az oldalt aktívan használók 72%-a talál párra fél év alatt, ezért garanciát vállalnak a pártalálásra. Ha teljesítjük az általuk kiszabott kritériumokat (min. 25 levél 25 különböző embernek havonta stb.) és így sem találunk párra, a befizetett féléves tagsági díjat újból felhasználhatjuk.


Kedvesem.hu

6.

KEDVESEM.HU – “AHOL A KAPCSOLATOK EGY ÉLETRE SZÓLNAK”

A Kedvesem.hu társkereső 2000 óta küldetésének tekinti, hogy segítsen párt találni az embereknek. Belépve egy letisztult, egységes felületet láthatunk, a menüpontok közti navigálás is egyszerű, nincs túlbonyolítva. Túl sok funkció nem érhető el az oldalon, de mindenképpen pozitív, hogy előfizetés nélkül is írhatunk üzenetet az általunk kiválasztott személynek. Az oldalon található chat felület is, ami a tagsági díj befizetése után gördülékenyebb beszélgetést tesz lehetővé.
Csaknem 150.000 regisztrált felhasználó van az oldalon, a keresési feltételek megadása után azonban az alacsony tagszám miatt kevés találat jelenik meg az oldalon.


Lovebox.hu

7.

LOVEBOX.HU – “JÓ HELYEN KELL KERESNI”

A Lovebox.hu oldal több mint 1 millió felhasználóval rendelkező társkereső oldal, ennek ellenére belépés után első benyomásra nem kelti egy prémium oldal hatását. Az oldal menürendszere jól tagolt, remekül elkülönülnek egymástól a témakörök. Alapvető keresési szempontok alapján listázhatjuk a minket érdeklőket, ennél bővebb keresésre nincs lehetőség az oldalon. Horoszkóp, étteremajánló, szállodaajánló szolgáltatás is található a Lovebox.hu-n.


Love.hu

8.

LOVE.HU – “MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB INGYENES TÁRSKERESŐJE!”

A több mint 2 millió regisztrált társkeresővel rendelkező Love.hu oldal egyetlen vizsgált szempont alapján mutat kiugró teljesítményt, ez pedig az ingyenesen letölthető mobil applikáció.
Az oldal első ránézésre zavaros benyomást kelt, ez az érzetünk pedig a menüpontok között böngészve sem múlt el. A sok reklámfelületnek és a túl sok menü- és almenüpontnak köszönhetően kevésbé jól átlátható az oldal. A Love.hu ideális választás lehet a lazább kapcsolatot keresők számára.


Randihely.hu

9.

RANDIHELY.HU – “EGY PÁRATLAN TÁRSKERESŐ”

A Randihely.hu ingyenes társkereső oldal a komoly kapcsolatot keresők és a randizgatni vágyók számára is ideális választás lehet. Az oldal a barátot és szerelmet keresők számára is megfelelő választás lehet, szolgáltatásaik és felhasználóik száma azonban alacsony (látogatásunkkor 42 regisztrált felhasználó volt online). A profilokat naponta ellenőrzik, aminek következtében olyan emberekkel találkozhatunk, akik valóban randizni, ismerkedni szeretnének.
Vonzódásmérő és párcsináló szolgáltatásuk igénybevételével növelhetjük esélyünket a pártalálásra, saját rádiójukon keresztül pedig üzenhetünk kiszemeltünknek. Az oldal letisztult és jól átlátható.


Páratlan.hu

10.

PÁRATLAN.HU – “BÁRMELY KOROSZTÁLY SZÁMÁRA”

A Páratlan társkereső oldala nagyon egyszerű felépítésű, ennek megfelelően kevés keresési szempont és szolgáltatás érhető el rajta. Előfizetési díja ennek ellenére magas, felhasználóinak száma körülbelül 350.000 fő. Az oldalon található chat box hasznos funkció, hiszen itt gördülékenyebben zajlik a beszélgetés, mint üzenetek formájában. Kiszemeltünkkel webkamerán keresztül, élő kép segítségével is beszélgethetünk, így téve személyesebbé az online társkeresést. A Páratlan társkereső összességében egy kevésbé színvonalas és tartalmilag is gyengébb oldal.


Rátalálsz.hu

11.

RÁTALÁLSZ.HU – “A TÁRSKERESŐ, AHOL KÖNNYEN RÁD TALÁL A SZERELEM”

A körülbelül 70.000 felhasználóval rendelkező Rátalálsz.hu oldal felülete egyszerű, a regisztráció gyors. A gyorskereső funkció mellett találunk egy részletes kereső felületet is, túl sok funkciót azonban nem érhetünk el az oldalon. Annak ellenére, hogy nem egy prémium oldalról van szó, és a felhasználók, a keresési feltételek és a szolgáltatások száma kevés, a VIP tagság ára magasabb a hasonló kategóriájú, konkurens oldalak árainál. Randitippek rovatuk rendszeresen, online társkereséssel kapcsolatos információkkal frissül.

12.

CTK.HU – “A TÁRSKERESŐ SZAKÉRTŐ”

A Cronos Társkereső 27.000 regisztrált tagjával a mezőny végén foglal helyet. Előfizetési díja viszonylag magas.
Az oldalon gyakorlatilag semmilyen funkció nem érhető el, viszont keresés során több mint 40 szempont alapján választhatjuk ki, kit szeretnénk megtalálni – azonban ezek közt található olyan szempont is, amely nem annyira releváns (pl. kedvenc illat). Előfizetés előtt mindössze egyféleképpen tudunk kapcsolatba lépni jelöltünkkel, ez pedig a szavazás, melynek során a „Valami megfogott benned!”-től a „”Te vagy az igazi”-ig értékelhetünk valakit.

Ezeken a szolgáltatásokon kívül 42 személyi tanácsadó áll segítségünkre a pártalálásban, összeillőségi analízisük kitöltésével pedig valóban hozzánk illő párt találhatunk.

 

Lépésről-lépésre, a siker érdekében.

♥ Bevett forma, ne dilemmázz! Fogd fel kalandnak, rengeteg pozitív visszajelzésre számíthatsz, ami jól jöhet még a virtuális síkon túl is.

♥ Jól nézd  meg, hogy melyik oldalra regisztrálsz, nem mindegy ugyanis, hogy ki kit keres. Ebből később komoly félreértések lehetnek.

♥ Ne legyél bőbeszédű az adatlap kitöltésekor, néhány mondatnál többet úgysem olvasnak végig. Nem ez a lényeg.

♥ A valóságot csak olyan mértékben színezd ki, hogy ha te az olvasottak alapján magaddal találkoznál öröm érjen, ne pedig csalódás J. A sok mellébeszélés visszaüt! Viszont a túlzott őszinteség sem ide való.

♥ Ne írj idézetet! Ez itt a te kibontakozásod helye, ne rejtsd magad mások által jól megfogalmazott mondatok mögé! Vállald föl a saját gondolataidat. A kapcsolatban is csak ezekre számíthatsz, valószínüleg nem az Ady-összes lesz a forgatókönyv…

♥ Úgy fogalmazd meg a mondataidat, hogy azoknak tetszen, akiket te keresel: ha szerényebb karakterű vagy, ne írj dögös bemutatkozást, mert ezzel egészen más olvasóknál érsz célba, mint akikre te vágysz. Óriási a felhozatal, nem árt szűrni.

♥ A fényképpel ugyanez  a helyzet: amilyen típusú társat keresel annyira legyen bevállalós  a kép. Aki nem magáról ad fotót, hanem mondjuk a kutyájáról, az eleve elgondolkodtató…

♥ Elég, ha egy portálra koncentrálsz. Ha már egy helyen fenn vagy, megadtad a lehetőséget, hogy megtaláljon a Nagy Ő, a több vassal, csak az energiáidat aprózod el. Egy helyen legyél jelen, de ott profin.

♥ Az előbb levelezgetés aztán találka, vagy minél előbb randi- dilemmáját nem akarom benned feloldani. Tégy belátásod szerint. Viszont minél többet leveleztek annál nagyobb lehet a félreértések esélye, a monitoron ugyan nem azok az energiák jönnek át, amit a jelölt küld vagy, amit te kapni szeretnél…

♥ Az első találkozás nyilvános helyen legyen. Bizonyára szimpatikus személyiség rajzolódik ki a levelekből, chat-ből, de valójában nem tudhatod, hogy élőben is olyan-e, mint amilyennek várod. A kínos helyzetek hamarabb megoldódnak egy nyilvános helyen, innen ugyanis szabadon lehet bármikor távozni egy ügyes csellel. Sőt arra is jó, hogy a körülöttetek lévő ingerek oldják az első percek feszültségét spontán témákat dobva be.

Egyet tudnod kell: harmonikus párkapcsolatra az számíthat, aki maga is kiegyensúlyozott, elégedett és örömteli. Ha ilyennek érzed magad, bárhol ismerkedj, sikered lesz, remek társat fogsz bevonzani. Ha viszont nem vagy a legjobb formádban, akkor előbb magadra koncentrálj. Ha ebben az állapotban állsz neki netezni, akkor a kaland és bók-begyűjtés céljával állj neki. Arra tökéletes lesz, és ez sem utolsó eredmény!

Previous Újabb Tesco bakik - ezek semmiből nem tanulnak
Next Halloweeni PokemonGO?

No Comment

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.