A 10 legdurvább Disney összeesküvés, amelyekről tudnod kell!


1. Hercules valójában Ariel unokatestvére

dis1

A történet szerint Ariel Triton király lánya, Hercules pedig Zeusz fia. Triton király Poseidon fia, aki a görög mitológia szerint Zeusz testvére. Ez alapozza meg Hercules és Ariel rokoni kapcsolatát.

2. Bell kedvenc könyvének története.

dis12

A szépség és a szörnyetegben Bell kedvenc könyvét olvassa és erről énekel, ami, ha jobban megfigyeljük, Aladdin történetének leírása.

3. A Toy Story első és második részének érdekes kapcsolata

dis13

Andy kalapja a Toy Story első részében úgy néz ki, mint Jessie-é, a Cowgirl-é, aki a Toy Story 2-ben látható. Továbbá Jessie első tulajdonosa is ugyanazt a kalapot viseli. De hogyan kapta meg Andy ezt a kalapot? Úgy tűnik, hogy Mrs. Davis, Andy anyja adta a kalapot fiának. Ez annyit jelent, hogy Jessie eredeti gazdája Andy édesanyja.

4. Hook kapitány ölte meg Ariel anyját

dis14

Az egyik sellő a Pán Péterben úgy néz ki, mint Ariel anyja, Athena, aki ugyanazt a tüzes vörös hajat viseli és ugyanolyan smaragdzöld farka van. A sellők Hook kapitány legnagyobb félelmei voltak. A második filmben Ariel elmeséli, hogy egy rosszindulatú kalóz ölte  meg Athenát. Tehát feltételezhetjük, hogy Hook kapitány ölte meg Arie anyját.

5. Jane  a Szépség és a Szörnyeteg unokája.

dis15

Egyformán néznek ki, a sárga színt részesítik előnyben és mindketten megváltoztatják a neveletlen férfiakat. Jane Tarzant ugyanolyan kedvesen és türelmesen kezeli , mint Bell a szörnyet. Még mindig hihetetlen? Az expedíció során Jane egy teáskészletet visz magával, ami ugyanaz, mint a Szépség és a szörnyetegben.

6. Anna és Elsa szülei Rapunzel esküvőjére menet haltak meg.

dis16

Jennifer Lee a Jégvarázs rendezője úgy nyilatkozott egy Reddit interjúban, hogy a Arendelle királya és királynéja esküvőre mentek, amikor hajótörést szenvedtek. A már házas Rapunzel és Flynn felbukkan Elsa megkoronázásának napján. A legvalószínűbb magyarázat, hogy Arendelle uralkodói egy szörnyű vihar során meghaltak az esküvőre igyekezve hajójukkal.

7. A kis hableány feltárja Arendelle király és királyné hajóját.

dis17

Az Arendelle királyság, ahol a hajó megkezdte az útját, Norvégiában található. A Rapunzel Királyság valahol Németországban található. A kis hableány története Dánia partjainál játszódik, amit a hajó útvonala is érint.

8.Tarzan, Anna és Elsa testvérek

dis18

Chris Buck, aki a társ-producere a Jégvarázsnak (és a Tarzan rendezője) elmondta, hogy Arendelle királya és királynéja egy hajótörés következtében meghaltak. Egy trópusi szigeten sodródtak partra, ahol egy faházat építettek és a királynő szült egy fiút. A családot viszont megtámadta egy leopárd és csak a baba élte túl. Tehát Elsa és Anna bátyja Tarzan lehet.

9. Carl valójában meghal a Fel elején

dis141

Az első öt percben a narrátor elmeséli Carl és felesége szerelmi történetét, ami nemcsak megható de valós is, és minden valószínűtlen elemet nélkülöz. A film többi része viszont tele van mágikus elemekkel úgy, mint a beszélő kutya és a repülő ház. Azonban, ha azt feltételezzük, hogy a túlvilági lét létezik, akkor Carl valójában a feleségét próbálja megtalálni halála után és így már minden érthető.

10. Az Aladdin csak egy mese egy árusról, aki nagyon el akar adni egy lámpát.

dis115

Egy dörzsölt árus beszél hozzád a képregény elején, aki kétségbeesetten el akar adni valamit. Egy utolsó kísérletet tesz arra, hogy megállítson és egy lámpából valamit önteni kezd a markába. Annyit mond, hogy ez nem egy közönséges lámpa és elkezdi mesélni Aladdin történetét

Previous 7 energiavámpír típus, akit iktass ki az életedből, ha boldog akarsz lenni!
Next Így nem változtatta még meg magát senki! A legextrémebb testékszerek

No Comment

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.