Szabályos kivégzés volt a Népszínház utcában


Budapest, Józsefváros: Két fiatalkorúa gyanú szerint megkéselt meg egy háromtagú társaságot szombaton éjjel a Népszínház utcában.

Az egyik gyanúsítottat elfogták, társát keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01080-4850/2016. bűnügyi számon eljárást indított súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt L. Bence és Bódi István Tamás 16 éves budapesti lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két fiatalkorú fiú 2016. november 12-én 23 óra körül a Budapest VIII., Népszínház utcai villamosmegállóban szóváltásba keveredett egy társasággal. A vita tettlegességig fajult, amely során a két 16 éves elkövető a társaság három tagját súlyosan bántalmazta. Az egyik fiú állkapcsát eltörték, míg egy másik fiút és egy lányt késsel több alkalommal megszúrtak.

A bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a rendőrök beazonosították a két, bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható fiút, majd L. Bencét 2016. november 13-án, az esti órákban Budapesten elfogták. Társa felkutatására tett intézkedések eddig eredményre nem vezettek, őt továbbra is keresik.

Bódi István Tamás

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Bódi István Tamást felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-477-3700 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Previous Leonard Cohen 10 elképesztő mesterműve
Next Az ember a név mögött: Donald Trump - a dokumentumfilm

No Comment

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.