5 dolog, a fergeteges együttlétért

A Női portál készített egy 5-ös listát, amely a fergeteges szex ismérveit szedte össze. Ezeket a tippeket betartva partnereddel nektek is tökéletes lehet a szexuális életed.

Ássatok mélyebbre

A legelterjedtebb természetesen az ún. misszionárius póz, amikor a nő a hátán fekszik, a pasi van felül, és mintha rá akarna feküdni partnerére, mélyen belé hatol. Ilyenkor könnyen egymás szemébe nézhettek, ráadásul ez a póz tényleg nagyszerű a mélyebb behatoláshoz. A mély, intenzív behatolás és erőteljes lökések hívei számára ez a póz tehát verhetetlen.

A következő variáció során a felsőtested nem nagyon tud mozogni, de ezt ellensúlyozni tudod, ha a csípődet fel-le vagy jobbra-balra mozgatod. Először is feküdj az ágyra úgy, hogy a felsőtested és a feneked az ágyon van, a lábad pedig a földön. Amikor a pasid beléd hatol, a térdedet hajlítsd a hasad felé, ő pedig támaszkodjon a kezein. A legjobb, ha a pasi egyik lába szintén a földön van, a másik pedig az ágyon – így a legkönnyebb egyensúlyozni. Ha még mindig úgy érzed, hogy nem hatolt beléd elég mélyen, húzd a térdedet még feljebb, és a lábszáradat tedd a vállára. Ha egy kis extra izgalmat szeretnél, tedd a kezed a fejed fölé, mintha ki lennél kötözve, vagy ami még jobb: vedd rá a pasidat, hogy tényleg kötözzön ki.

Fogd a széket és guggolj!

Az állatias és agresszív, hátulról való behatolás különféle változatait a párok akkor használják, ha mindketten nagyon fel vannak izgulva. A pasi ilyenkor tud a legkeményebben mozogni, és a legtöbb nő ezt egyszerűen imádja! Habár a póz nagyon energikusnak tűnik, te olyan keveset vagy olyan sokat csinálhatsz, amennyit csak akarsz. Tegyétek izgatóbbá a dolgot: csináljátok tükör előtt, vagy pedig egy ideig támaszkodj a kezedre, aztán dőlj hátra és simulj hozzá, hogy megcsókolhassa a nyakad.

Ezt a pózt úgy lehet feldobni, ha fogsz egy széket, és az ablak vagy az asztal elé rakod, hogy stabilan álljon. Ezután állj a székre, háttal a pasidnak, majd guggolj le és kapaszkodj a szék támlájába. A pasid tegye a kezét a derekadra vagy a csípődre, és hatoljon beléd gyengéden. A szék egyensúlyozásában segíthet, ha az egyik lábát ráteszi a székre, a másikkal pedig stabilan áll a földön. Lassan csináljátok, és az intenzívebb érzéshez mozgasd a csípődet jobbra-balra.

Fentről le

Ha szereted a testedet és élvezed, hogy te lehetsz a főnök az ágyban, akkor imádsz felül lenni szeretkezés közben – ún. lovagló pózban. Ebben az esetben te irányíthatod, hogy milyen mélyen és erősen hatoljon beléd a pasi, közben csókolhatod, érintheted, vagy akár meg is kötözheted.

Ezt a variációt addig ne próbáld ki, amíg te az orgazmus közelében nem jársz, mert ettől a pasi nagyon gyorsan el fog menni. Ez a póz tökéletes azoknak a pasiknak, akik szeretik nézni a fenekedet (és melyik nem szereti?), és neked is, ha szereted az anális szexet. Sőt, ilyenkor a legkönnyebb neki a jól megnedvesített ujját a fenekedbe dugni szeretkezés közben (ne mondd, hogy nem akarod, amíg ki nem próbáltad – rengeteg nő imádja!), és ettől úgy érezheted, hogy teljesen „tele” vagy. A pasinak ez felejthetetlen, mert jó rálátás nyílik a fenekedre és alulról a nemi szervedre, ráadásul te is nagyon erotikusnak fogod érezni.

Ha tetszett a poszt, kövess minket facebookon is!

Ehhez is egy székre lesz szükségetek, ami legyen lehetőleg stabil és ne legyenek karjai. A pasi ráül, te pedig négykézlábra ereszkedsz a padlón, háttal neki. Ő ekkor maga felé húz, a lábadat felemeli és a dereka köré teszi. Te a kezeden támaszkodsz, miközben ő beléd hatol. Mivel nem nagyon tud mozogni, kezével a csípődön téged fog előre-hátra mozgatni. Ez a póz nagyon nehéznek tűnik, pedig egyáltalán nem az. Kell hozzá egy kis karizom, hogy meg tudd magad támasztani, de ez biztos nem lehet probléma, ha ilyen határtalan élvezetről van szó, nemde?

A biztos oldal

Az oldalatokon fekve szexelni nagyon könnyű: nyugodtan tudtok közben feküdni, és az egész nagyon kényelmes. A kanálpóz a tökéletes választás, ha romantikus, kényelmes, de erotikus együttlétre vágysz, ráadásul sok párnak azért is kézenfekvő, mert ilyen pózban alszanak, és ha ébredéskor kedvük van szeretkezni, akkor azért nem kell túl sokat tenni.

Ha azonban a kanálpózt variálni szeretnétek, akkor húzd fel a térdedet a mellkasodhoz, így a behatolás mélyebb, és a szöge is megváltozik – meglátod, az érzés nagyszerű lesz. A pasid hozzád simul, és végül mindketten szinte magzatpózt vesztek fel. Egy másik variáció az, ha a fent lévő lábadat kinyújtod felfelé, és ő a lábaid közé helyezi a lábait, a kezével pedig kényelmesen simogathatja a csiklódat.

A helyszín

Az ágy biztos nagyon kényelmes, de ezer más lehetőség is van. A lépcső például nagyszerűen megoldja a magasságbeli különbségeket. Ha nagyon alacsony vagy, állj egy lépcsővel feljebb, és az eddig lehetetlennek gondolt pózokat máris kipróbálhatjátok. Ráadásul lépcsőn az orális szex is könnyebb egy kicsit.

A zuhanykabin tökéletes az álló pózokhoz, a szék pedig – ahogy azt fentebb is olvashattad – a legsokoldalúbb kellék. A legjobbak a stabil, kar nélküli székek: ráállhattok, ráülhettek vagy ráhajolhattok. Ha az ágy mellé rakjátok, akkor a lelógó testrészeket vagy fejeket is pihentethetitek rajta.

A fürdőkád nagyszerű az előjátékhoz és a hátulról történő behatoláshoz. A felszíne kemény és sima, könnyen rá tudsz hajolni.

Az asztal is tökéletes a hátulról történő behatoláshoz – és szinte minden máshoz is! Hajolj rá, feküdj rá, vagy mindketten másszatok fel és szeretkezzetek a tetején!

OSZD MEG!