12 lépés a randitól az ágyig

Hogyan csináljunk egy romantikus vacsorából egy félmeztelen reggelizést, főleg ha nemrég ismerkedtetek meg? Az alábbi tanácsok sok megkérdezett nő véleménye alapján lettek megfogalmazva. Figyelj oda ezekre, de ne feledd, minden nő más és így általános szabályok sem léteznek.

1. Hogyan hívjuk meg egy randira?

( ) Szerenádozol az ablaka alatt, miközben egy boom box rádiósmagnóból szól a zene.
( + ) Egy telefonhívás, vagy sms hasonló tartalommal: “Szia, nagyon megtetszettél, meghívhatlak egy vacsorára?”

A nők csekély, mindössze 7%-a vevő a szokatlan megnyilvánulásokra. Ha megadta neked a telefonszámát, az már azt jelenti, hogy érdekled. Nincs szükség efféle burkolt ajánlattételekre – mindketten tudjátok, hogy te mit vársz tőle.

Ha “nem”-mel válaszol, és nem teszi hozzá, hogy “barom állat”, akkor nagy a valószínűsége, hogy tényleg elfoglalt és egyáltalán nincs ellene egy későbbi találkozónak. A nők 79% azt mondja, hogy nem hitegetnének és azonnal közölnék, hogy ha nem szeretnének egyáltalán találkozni egy férfival. Úgyhogy várj egy-két napot és nyugodtan próbálkozz egy másik időponttal és mindenképp más programmal.

2. Hogyan térjünk át a vacsoráról a randi érdekesebb részére?

( ) Azt mondani, hogy “Mit szólnál, ha megnéznénk az óriási kanapémat (kínai porcelán- vagy bélyeggyűjteményemet, stb.)”
( + ) Felajánlani egy fagylaltot vagy süteményt a közeli kávézóban (félúton a lakásodig)

A nők 54%-a egy kis szünetet kíván a vacsora és az intim együttlét között. A zajos éttermek főleg csak hétköznapi, banális beszélgetésekre alkalmasak, melyek nélkül, sajnos, nem lehet meglenni. Ezután menjetek valami csendesebb, meghittebb helyre, ahol sokkal mélyebb, intimebb beszélgetések is megejthetőek, akár egymás térdét is megsimogathatjátok, fokozva a romantikus hangulatot.

Hibaelhárítás: Ha látod a negatív visszajelzéseket, próbáld humorosra venni a dolgot, tarts szünetet, hívd meg egy másik helyre.

Ha tetszett a poszt, kövess minket facebookon is!

3. Hogyan hívhatjuk meg legjobban magunkhoz?

( ) Őszintén azt mondani: “Látni akarom, ahogy aranybarnított tested kígyózik a selyem lepedőmön. Induljunk, legalább egy órácskára!”
( + ) Ajánljunk fel egy régi kultuszfilm megtekintését az otthonunkban, vagy egy ritka marokkói tea elfogyasztását

A nők 51%-a azt mondja, az egyenes meghívás jelentősen lelombozza kedélyeiket.
Mindketten tudjátok, hogy a mozi és tea – csak ürügy. És ha azt mondja “igen”, egyáltalán nem ezért megy fel hozzád. De ha teljesen kizárnánk az életünkből ezeket a játékokat, hamar eljönne az idő, amikor az utcán az emberek egymáshoz szólva csak ennyit kérdeznének “Gyere, menjünk du…nk egyet!”. Tehát, ha nem vagy biztos abban, hogy ma már készen áll felmenni hozzád, adj neki lehetőséget a választásra – “Innál egy csésze finom teát, vagy haza szeretnél menni?” Az utóbbi választ kapva, ne felejtsd el hazakísérni!

4. Mit tegyünk, amíg lehuzakodik az előszobában?

( ) Igazítsuk meg a párnákat és a lepedőt az ágyon
( + ) Tegyél rendet a fürdőszobában

A nők 67%-a megbocsáthatatlannak tartják a nem teljesen tiszta wc kagylót, ezért az első legfontosabb dolog – irány a fürdőszoba és tégy ott rendet. Nem rossz dolog, ha a falak valamit elárulnak rólad – fotók, képek, poszterek stb. Lesz mit nézegetnie, amíg elkészíted a teát.

Hibaelhárítás: Még véletlenül se tereld a figyelmed az ágyra. Tisztaság és rend – csak ez kell. Az óvszereket tedd el minél messzebbre.

5. Mikor tegyük meg az első lépést?

( ) Ugorj rá közvetlenül az előszobában
( + ) Először mutassuk meg a lakást, aztán lazuljunk és beszélgessünk

A nők 70%-a először tisztába akar lenni, hogy hová került, megszokni az új helyet. Ha a hölgy a barátnőd lenne, biztos lázba hozná, ha már az előszobában rányomulsz, de ha azt akarod, hogy azzá váljon, viselkedj nyugodtan. A legenyhébb szexuális célzás nem hamarabb, mint 15 perc után jöhet csak. Addig add meg neki a legnagyobb kényelmet – hozd a teát és kapcsolj be zenét. Ha nem ismered a zenei ízlését, kapcsolj be Coldplay-t, a melankóliát árasztó dalokat a nők 54%-ka kedveli.

6. Hogyan tegyük meg az első lépést?

( ) Hozzányomni a falhoz, beletapadni az ajkaiba és elkezdeni babrálni a melltartóját
( + ) Hallgassunk el, kissé karoljuk át, fogjuk meg a kezét és figyelmesen nézzünk egyenesen a szemébe

Ha ő is elhallgat és rád néz – eljött az idő. Ha megpróbálja kitölteni a szünetet – csevegjetek még egy kicsit. Amúgy egyáltalán ne siess, ha minden úgy megy, ahogyan kell, úgyis mindketten megérzitek, ha eljött az idő. De ilyenkor már ne tétovázz.

Hibaelhárítás: Ha finoman közelítesz hozzá, mégis elordítja magát, hogy “Héé, te mégis mit csinálsz?!” –  ne aggódj.

A megkérdezettek fele azt mondta, hogy még abban az esetben is, ha a férfi rossz pillanatban közelít, nem tartják ezt végzetesnek. Egyszerűen várj egy kicsit és lépj a tettek mezejére újra.

7. Miből látszik, hogy hajlandó a hálószoba felé tartani?

( ) Várni, amíg maga tesz erről említést
( + ) Figyelni a viselkedését és óvatosan kezdeményezni

A kezdeményezés, főleg az első együttlétnél, tőled kell hogy jöjjön. De mindenképp a megfelelő időpontban. Figyeld, hogyan viszonyul a simogatásaidra. Talán még jobb is kicsit késleltetni a hálóba való átmenetelt, hagyd hogy izgalomba jöjjön és kezdjen idegeskedni – a mi esetünkben ez egyáltalán nem akadály.

8. Hogyan vetkőztessük le?

( ) A hév tüzében csak a szükséges testrészeket szabadítva meg a ruhától
( + ) Egymás után, felváltva a ruhadarabokat róla és magunkról, de még jobb szinkronban egymást vetkőztetni

Talán nem egy őrült és sietős együttlét az, amivel kellene kezdenetek a közös nemi életet. Ezért vetkőzni is lassan és teljesen kell. Egy meztelen nő nem biztos, hogy izgatott lesz egy olyan férfi mellett, aki még a nyakkendőjét sem vette le. Felejtsd el a kamaszkort, ne próbálj leragadni a melltartó és bugyi tartalmán, mutasd meg, hogy teljesen akarod őt, minden porcikáját.

9. Milyen legyen az előjáték?

( ) Ajánlj fel egy lazító masszázst
( + ) Csókolgasd mindenhol

A masszázs, rózsaszirmok, hosszas gyertyasorok – mind ez csak hamisságot sugall és biztos lehetsz abban, hogy megérzi ezt. Azt ajánlani, hogy megmasszírozod, közben a nyálad csorgatod és tapizod a mellét – hagyd ezt a serdülőknek, inkább viselkedj komolyan, felnőtt módjára. Abban a helyzetben vagytok, amikor azt tehetitek, amit akartok.

10. Mire törekedjünk az első szexnél?

( ) Hogy a számtalan orgazmus miatt még hosszú ideig ne tudjon lábra állni
( + ) A legfőbb az érzelmi közelség és együttértés elérése

A nők 83%-al első alkalomkor a minimális “kísérletezés” és a misszionárius póz jön be.
Első alkalomkor a többség egyáltalán nem tekinti az orgazmust kötelezőnek, fő a hangulat. Hagyd ki a pornós és Káma Sutra idézeteket, most a legfőbb megmutatnod, hogy számodra eszméletlenül vonzó és kívánatos, mindent megteszel azért, hogy neki jó legyen. A legközelebbi alkalomkor tedd meg ugyanezt (könnyen meglehet, hogy még ezen az éjszakán sor kerül rá).

11. Hogyan társalogjunk szex közben?

( ) Kérjünk részletes tájékoztatót a szexuális szokásairól, lehetőleg jegyzeteljünk is
( + ) Csak elenyészően használjunk szavakat, figyeljük a gesztusokat, viselkedést

A nők 39%-a szerint a túlzásba vitt beszélgetés az egyik legrosszabb élmény, ami csak lehet az első együttlét alatt.
Felesleges túlzott nyitottságra számítani a nő részéről az első együttlétkor. Figyeld a légzését, mozgását és tárold a látottakat!

12. Hogyan búcsúzz el reggel?

( – ) Csodás volt, köszönöm!
( + ) Mikor látjuk egymást újra?

A nők 78%-a azt akarja, hogy te ajánlj fel egy új időpontot a következő találkozásra. Csak semmi bizonytalanság, a “Majd felhívlak” nem fogja kielégíteni. És ne felejts el túllépni az elvárásain – ha azt ígérted, hogy holnap hívod fel, hívd fel ma. Ezzel nagy lépést teszel álmaid elérése felé.

Reméljük szórakoztató volt ez a kis tanulmány és sokan hasznosítani tudják majd, ha mást nem bizonyos részleteit. Máig azt valljuk, hogy a nőket finoman fogalmazva is nehézkes kiismerni, így ne vegyetek minden mondatot szentírásnak. A hozzászólásoknál várjuk a tapasztalatokat!

Forrás és még több cikk:www.mocsokmacsok.hu

OSZD MEG!