Vén k*rvák! – Egymásnak feszültek az indulatok


A címben foglalt betűsort ajánlotta Szalay Ferenc szolnoki polgármester figyelmébe Gurmai Zita a tisza-parti városban rendezett megmozduláson.

Az Európai Szocialisták Pártja Nőszervezetének és az MSZP Nőtagozatának elnöke kijelentette, hogy a polgármester valószínűleg tisztában van azzal, hogy egy politikus nem beszélhet úgy a választókról – sem férfiakról, sem nőkről, sem ifjakról, sem idősekről –, ahogy ő tette.

A politikus hozzátette, mivel mégis megtörtént az eset, azonnal bocsánatot kellett volna kérni, nem eltussolni az esetet, és kifogásokat keresni.

Gurmai Zita lemondásra szólította fel Szalay Ferencet, aki véleménye szerint most – utoljára – még viselkedhet úgy, mint egy tisztességes ember, aki vállalja tettei következményeit.

Itt az idő: Ha magától nem tenné, akkor itt és most felszólítom Orbán Viktor pártelnököt, hogy mondja ki: Szalay Ferencet el kell távolítani a közéletből – mondta Gurmai, aki rámutatott arra is, hogy a Fidesz uralta parlament továbbra sem szavazza meg a nőket az erőszaktól védő Isztambuli egyezményt.

A beszédek után az önkormányzat épületében személyesen is megpróbálták lemondásra felszólítani a polgármestert, aki azonban nem tartózkodott a teremben. Egy későbbi fénykép viszont azt bizonyítja, hogy csupán bújkált, mert a demonstrálók távozása után ismét elfoglalta helyét.

Mint ismeretes, nemrég nyilvánosságra került egy videófelvétel, amelyen a szolnoki közgyűléshez forduló idős hölgyeket Szalay Ferenc, a város polgármestere vén k*rvának nevezte.

Previous A srác aki a cicájával híres filmek jeleneteit játssza újra
Next Csődbe mehet a TV2 - megdöbbentő új számok kerültek nyílvánosságra

No Comment

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.