Napi 30 férfival kellet szeretkeznie az elrabolt nőnek- mozgalmat indít

MEXIKÓ Karla Jacinto  12. éves korától 16 éves koráig szexrabszolgaként élt, és mintegy nap 30 férfival kellet szeretkeznie.  Ő csak egyike volt annak a több ezer eladott nőnek, aki ilyen brutális visszaélés áldozata lett. A lányt szerencsére sikerült kiszabadítani az emberrablók fogságából, több sorstársával együtt 8 évvel ezelőtt – írja a nagymúltú Daily Star újság.

A mexikói nőtől az egész fiatalkorát elvették kihasználó, és ezért döntött úgy hogy mozgalmat indít, hátra lévő életét annak szenteli, hogy segítsen megbirkózni a történtekkel a hasonló helyzetben lévő áldozatoknak.

A most 24 éves lányt még gyerekkorában rabolták el, ajándékokat ígértek neki és pénzt, ő pedig ment, mert nem gondolt semmi rosszra. Nem sokkal később már naponta 30 emberrel kellett közösülnie, így szexrabszolgasága alatta közel 40 ezer férfival kellet hálnia..

“Kínoztak botokkal, ütöttek kábelekkel és lánccal is vertek, így kényszerítettek prostitúcióra” – mondta a lány, aki azt is hozzátette, voltak akik azért nevettek rajta, mert sírt a kínoktól. “Inkább becsuktam a szemem, különben láttam volna mit csinálnak velem, és azt nem akartam nézni.”-meséli szörnyű történetét.

Becslések szerint évente 20 ezer nő esik áldozatául a mexikói szexrabszolgaságnak.

OSZD MEG!