Most megtudhatja hová igazolt Kálmán Olga!


Meglepő információ került az index.hu birtokába. A lap információi szerint ugyanis az ATV méltán ismert és híres műsorvezetője a HírTV-n folytatja pályafutását.

A portál megkereste a feleket akik a felmondás okairól nem kívánt nyilatkozni, csak annyit árult el, hogy civilizált körülmények között váltak egy egymástól. Az Egyenes beszéd, aminek Kálmán Olga volt a műsorvezetője, folytatódik, sőt, hétfőtől péntekig lesz látható. A változásról Németh Szilárd szerint Kálmán Olgát jóval a felmondása előtt tájékoztatták, de ezek szerint ez sem volt rá hatással.

Az index Kálmán Olgát is megkereste az ügyben, ő egyelőre nem kívánt a fentiekhez hozzátenni semmi továbbit. Kálmán Olga több mint egy évtizede dolgozik az ATV-nél, 2003-ban vezette először az Egyenes Beszédet. Korábban többek közt vezette az MTV Híradóját, A Hét című műsort, és 2000-ben alapító tagja volt az Info Rádiónak. Televíziós riporteri, szerkesztői és műsorvezetői tevékenységéért 2013-ban Pulitzer-emlékdíjat kapott.

Információink szerint Kálmán Olga a cég karácsonyi bulija után mondott fel, és mivel kész helyzet elé állította munkaadóit, egyértelmű, hogy a HírTV-vel már sokkal régebb óta tárgyalt. Ezzel kapcsolatban egy másik forrásunk azt mondta, hogy korábban más tévékkel is felvette a kapcsolatot, így távozása nem kellett volna, hogy meglepetésként érje az ATV-t, de így volt, nem voltak felkészülve arra, hogy az egyik legnagyobb becsben tartott és kiemelten jól kereső műsorvezető csak úgy lelép. Úgy tudjuk, a távozás oka nem anyagi jellegű volt.

Previous Botrány! Újabb zöld területet építenének be Budapesten. Nem is akár hol! A lakók már tiltakoznak!
Next Januártól új politikusok az MSZP-ben?

No Comment

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.