Botrány! Perverz partit tartottak a Gulyást lezsidózó vendéglátós helyén!

Az európai liberálisok nem az idegen kultúrákat szeretik, hanem a milyenket gyűlölik- áll annak a férfinak a facebook borítóképén, aki december 31-én lezsidózta Gulyás Márton, ellenzéki aktivistát egy pesti étteremben. A szóváltásról videói és készült.

A Magyar Nemzet írta meg, hogy a zsidózó férfi a Polgári Mulatót irányító Mikus Márton.

A magát „hagyományőrző szórakozóhelynek” definiáló diszkó facebook oldalának tanulsága alapján,a kereszténység legfontosabb ünnepén, Karácsonykor, nem betlehemezést tartottak, hanem egy 18 pluszos x-ass partit. Ass kifejezés az angol nyelvben segget, feneket jelent.

ass_parti
Az esemény leírásában sajnos nem derült ki, hogy karácsonykor a segg milyen szimbólumnak számít és az sem, hogy ezzel a Polgári Mulató milyen hagyományt is ápolt.

Az általunk megkérdezett vallástörténész szerint ez a rendezvény könnyen sértheti a vallásos keresztény embereket, hiszen a Karácsony a legfőbb ünnep, mely a szeretetről és Jézus születéséről szól. Nem kérdés, hogy a “Ne paráználkodj!” és “Az úr napját szenteld meg!” parancsolatokat megszegték. Majd hozzá tette, hogy szerinte a 10 parancsolat bármelyik pontjának megsértése Karácsonykor az ünnep meggyalázásával egyenértékű.

Ezzel a rendezvényével a Polgári Mulató nem tisztelte és semmibe vette keresztény kultúrát, érdekes, hogy az ilyen vadliberális karácsonyozás mióta polgári érték?- zárja gondolatait a vallás szakértő

Ha tetszett a poszt, kövess minket facebookon is!

OSZD MEG!