Alkoholista, kábítószeres köcsög – így gyalázták Vágó Istvánt


Mindennek van egy határa. A magukat keresztény, konzervatívnak tartó jobberek néha igencsak a ló túlsó oldalára lendülnek. Ha az emberi méltóság megítélése a kérdés akkor oly messze állnak a Jézsusi tanításoktól mint Orbán Viktor a Jó kormányzástól.

A “kvízprofesszorból” politikussá avanzsált Vágó visszatekintve 2016-ra, összegyűjtötte azokat a jelzőket, amelyekkel nem mindig barátságos kritikusai a legtöbbször illették.

– unintelligens
– lexikálisan túlképzett
– talmudista cionista
– gyurcsányista DK-s, eltaposni való féreg
– nyuggerkommandós
– ezotéria-kritikus
– gyógyszerlobbista
– materialista
– ateista
– rohattkomcsi, a Kádár-rendszer kiszolgálója
– liberális
– gyűlölködő
– hamisan énekel
– súgógépről olvasta a válaszokat
– 40 év alatt nem tett le semmit az asztalra
– uzsorahitel-reklámozó
– intoleráns
– toleranciabajnok
– migránssimogató
– magyargyűlölő
– alkoholista, kábítószeres köcsög

Vágó István a végén még hozzáfűzi: ha kihagytam volna valamit, nem kétséges, majd ők segítségemre sietnek és kipótolják

Szóval így állunk mi demokrácia tekintetében. Értjük persze, hogy a politikailag korrekt beszéd kora megbukott, de talán az emberi hang nem szabad hogy kivesszen. Ez hát 2016 Magyarországa. Reméljük 2017 jobb kommenteket hoz Vágó Istvánnak.

Previous Kirángatták a HírTV riporterének kezéből a mikrofont az államtitkári tájékoztatón (+videó)
Next Szívszorító üzenetben búcsúzott Gyurcsány Ferenc Kakuk Györgytől

8 hozzászólás

 1. Veronika Laska
  január 5, 2017
  Válasz

  Nem tudom ki az, aki Vágó Istvánról ilyeneket irkál. De gyanítom, hogy egy komplexusokkal túlcsordult kis fals keresztény. Vágó Istvánnak a kisujja többet ér, mint itt a sok neveletlen kis pondrónak. Az unintelligenciáról meg csak annyit, aki ilyeneket irkálgat ő is volt IQ teszten, mint a Tapló Pista, akinek negatív lett az eredménye? Tarlós elmondása szerint.”Voltam IQ teszten hála Istennek negatív lett” Mert ezzel büszkélkedett az a másik debil nagy tudású Fidesz bűntárs

  • Nagyné Tornyai Magdolna Magdol
   január 5, 2017
   Válasz

   Nem egy személy mondta ezeket a ” gyöngyöket”Ezek honatyáink míves hozzászólásai!IQ teszt nem lehet negatív,mert akkor nulla inteligenciával rendelkezik valaki,azaz segítség nélkül még a pelenkát sem tudja maga alatt kicserélni.A Wasserman teszt,AZ lehet negatív!Én ezzel nem dicsekednék!

   • Umann Tamás
    január 5, 2017
    Válasz

    A negatív IQ természetesen csak vicc. Az IQ számítási módszeréből adódóan minden ezredik ember IQ-ja 55. Rezsi Szilárd intelligenciájú
    lény tízezer ember között egy akad.

    • istvanka
     január 5, 2017
     Válasz

     Abból lett abonett

    • Nagyné Tornyai Magdolna Magdol
     január 5, 2017
     Válasz

     Lehet hogy ön úgy érti hogy ez vicc,de sztem komolyan vette amit mondott!Talán ő is csak viccnek szánta,de egy kicsit visszafelé sült el.Ez is csak azt mutatja,mennyire lebecsülik az embierekeket,mert abban a hiszemben vannak,hogy ezt Bivalybasznádon úgy sem értik!Tudja vannak akik ezen a “viccen”hálásan nevetnek,hogy milyen szellemes is ez az ember!Fogalmuk sincs arról,hogy újra és újra beletaposnak az emberek önbecsülésébe!Nem értik hiszen mem is érthetik,hogy saját magukat minősítik ezekkel a kijelentésekkel!
     Az IQ teszt egyébként sok embernél nem a valós értéket mutatja,hiszen vannak akik szinte aut sem tudják hogy a számítógépet eszik-e vagy isszák!A napi megélhetés,az hogy ne fagyjanak meg a saját lakásukban,elveszi a kedvüket hogy érdeklődjenek bármi iránt is.Az ilyen embereken viccelődni nemcsak rossz izlésre vall,de gonoszságra is!

 2. Matild Vesztergom
  január 5, 2017
  Válasz

  Döbbenet, hogy az utóbbi években milyen mélyre süllyedtek az emberek gondolkodást és beszédstílust illetően. Az alpári, sekélyes kifejezések együtt járnak a gonosz, rosszindulatú és gyűlölködő gondolkodással. Ezt pedig az Orbán kormány hozta be “divatba”, terjesztette és terjeszti ma is. A gyűlölet magvát elvetették, ami kikelt, szárba szökkent és burjánzik. A KDNP pedig bevitte a templomokba, az iskolákba – de ezt még nagyon meg fogják bánni. Az emberek rájönnek, hogy mérgezik őket – akkor a bűnösök nem bújhatnak el!

 3. Sandor Luby
  január 6, 2017
  Válasz

  Minél nyomorultabb lelkileg és szellemileg Valaki (?), annál inkább hajlamos gyalázni a körültte lévő, számára nagyrészt érthetelen világot és embereket, hogy gyanút elterelje saját magáról. Hasztalan.

 4. Károly
  január 6, 2017
  Válasz

  Primitív bunkóknak ennyire telik csak!

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.