Alkoholista, kábítószeres köcsög – így gyalázták Vágó Istvánt

Mindennek van egy határa. A magukat keresztény, konzervatívnak tartó jobberek néha igencsak a ló túlsó oldalára lendülnek. Ha az emberi méltóság megítélése a kérdés akkor oly messze állnak a Jézsusi tanításoktól mint Orbán Viktor a Jó kormányzástól.

A “kvízprofesszorból” politikussá avanzsált Vágó visszatekintve 2016-ra, összegyűjtötte azokat a jelzőket, amelyekkel nem mindig barátságos kritikusai a legtöbbször illették.

– unintelligens
– lexikálisan túlképzett
– talmudista cionista
– gyurcsányista DK-s, eltaposni való féreg
– nyuggerkommandós
– ezotéria-kritikus
– gyógyszerlobbista
– materialista
– ateista
– rohattkomcsi, a Kádár-rendszer kiszolgálója
– liberális
– gyűlölködő
– hamisan énekel
– súgógépről olvasta a válaszokat
– 40 év alatt nem tett le semmit az asztalra
– uzsorahitel-reklámozó
– intoleráns
– toleranciabajnok
– migránssimogató
– magyargyűlölő
– alkoholista, kábítószeres köcsög

Vágó István a végén még hozzáfűzi: ha kihagytam volna valamit, nem kétséges, majd ők segítségemre sietnek és kipótolják

Szóval így állunk mi demokrácia tekintetében. Értjük persze, hogy a politikailag korrekt beszéd kora megbukott, de talán az emberi hang nem szabad hogy kivesszen. Ez hát 2016 Magyarországa. Reméljük 2017 jobb kommenteket hoz Vágó Istvánnak.

SHARE
 • Veronika Laska

  Nem tudom ki az, aki Vágó Istvánról ilyeneket irkál. De gyanítom, hogy egy komplexusokkal túlcsordult kis fals keresztény. Vágó Istvánnak a kisujja többet ér, mint itt a sok neveletlen kis pondrónak. Az unintelligenciáról meg csak annyit, aki ilyeneket irkálgat ő is volt IQ teszten, mint a Tapló Pista, akinek negatív lett az eredménye? Tarlós elmondása szerint.”Voltam IQ teszten hála Istennek negatív lett” Mert ezzel büszkélkedett az a másik debil nagy tudású Fidesz bűntárs

  • Nagyné Tornyai Magdolna Magdol

   Nem egy személy mondta ezeket a ” gyöngyöket”Ezek honatyáink míves hozzászólásai!IQ teszt nem lehet negatív,mert akkor nulla inteligenciával rendelkezik valaki,azaz segítség nélkül még a pelenkát sem tudja maga alatt kicserélni.A Wasserman teszt,AZ lehet negatív!Én ezzel nem dicsekednék!

   • Umann Tamás

    A negatív IQ természetesen csak vicc. Az IQ számítási módszeréből adódóan minden ezredik ember IQ-ja 55. Rezsi Szilárd intelligenciájú
    lény tízezer ember között egy akad.

    • istvanka

     Abból lett abonett

    • Nagyné Tornyai Magdolna Magdol

     Lehet hogy ön úgy érti hogy ez vicc,de sztem komolyan vette amit mondott!Talán ő is csak viccnek szánta,de egy kicsit visszafelé sült el.Ez is csak azt mutatja,mennyire lebecsülik az embierekeket,mert abban a hiszemben vannak,hogy ezt Bivalybasznádon úgy sem értik!Tudja vannak akik ezen a “viccen”hálásan nevetnek,hogy milyen szellemes is ez az ember!Fogalmuk sincs arról,hogy újra és újra beletaposnak az emberek önbecsülésébe!Nem értik hiszen mem is érthetik,hogy saját magukat minősítik ezekkel a kijelentésekkel!
     Az IQ teszt egyébként sok embernél nem a valós értéket mutatja,hiszen vannak akik szinte aut sem tudják hogy a számítógépet eszik-e vagy isszák!A napi megélhetés,az hogy ne fagyjanak meg a saját lakásukban,elveszi a kedvüket hogy érdeklődjenek bármi iránt is.Az ilyen embereken viccelődni nemcsak rossz izlésre vall,de gonoszságra is!

 • Matild Vesztergom

  Döbbenet, hogy az utóbbi években milyen mélyre süllyedtek az emberek gondolkodást és beszédstílust illetően. Az alpári, sekélyes kifejezések együtt járnak a gonosz, rosszindulatú és gyűlölködő gondolkodással. Ezt pedig az Orbán kormány hozta be “divatba”, terjesztette és terjeszti ma is. A gyűlölet magvát elvetették, ami kikelt, szárba szökkent és burjánzik. A KDNP pedig bevitte a templomokba, az iskolákba – de ezt még nagyon meg fogják bánni. Az emberek rájönnek, hogy mérgezik őket – akkor a bűnösök nem bújhatnak el!

 • Sandor Luby

  Minél nyomorultabb lelkileg és szellemileg Valaki (?), annál inkább hajlamos gyalázni a körültte lévő, számára nagyrészt érthetelen világot és embereket, hogy gyanút elterelje saját magáról. Hasztalan.

 • Károly

  Primitív bunkóknak ennyire telik csak!