Egy MSZP-s nyilvánosságra hozta a Soros-ügynökök listáját


A lista olyan személyek neveit tartalmazza, akiket a Soros Alapítványok pénzéből képeztek és fontos tisztségeket töltenek be.

Ma délelőtt egy Facebook posztjában hívta fel a figyelmet Harangozó Tamás MSZP-s képviselő, hogy a Fidesz politikusai és holdudvara bizony sokat köszönhet Soros Györgynek, ugyanis a Soros alapítványok pénzén tanulhattak.

A legnagyobb ellenzéki párt képviselője az alábbiakat írta:

Íme a “Soros ügynökök” listája: Orbán Viktor, Kövér László, Szájer József, Deutsch Tamás, Németh Zsolt, Schmidt Mária, Kovács Zoltán. Őket is a Soros alapítványok pénzéből képezték. Remélem Németh Szilárd gyorsan végez az eltakarításukkal! Osszátok meg, mindenkinek tudnia kell!

A Magyar Narancs tárta fel korábban, hogy itt nem is akármilyen képzésről volt szó, egy szigorúan titkos nemzetbiztonsági jelentés szerint “a kinti képzés alatt sok mindenre kiképzik a hallgatókat, többek között a belső és külső elhárítással kapcsolatos “kém” ismeretekre is. A képzésre azért van szükség, mert államvédelemre, illetve valamilyen ezzel foglalkozó hivatalra minden körülmények között szükség van, de nem biztos, hogy ugyanazokkal az emberekkel kell ezt jövőre csinálni, mint eddig.”

Previous Az MSZP élőadásban Facebookon üzent a civileknek
Next Eltűnt Orbán szakdolgozata

19 hozzászólás

 1. tibor
  január 11, 2017
  Válasz

  Nem akartok még migrálni?Mit rontjátok itt a levegőt?Fénysebességgel húzzatok haza!

  • Polgár Attila
   január 11, 2017
   Válasz

   Ön degenerált,viszlát a jövőben!

  • István Forgács
   január 11, 2017
   Válasz

   Mi udvariak emberek vagyunk, nem fertőzött meg bennünket a politikai inkorrektség: Csak ön után……

 2. Endre Hídvégi
  január 11, 2017
  Válasz

  Csak egy dologban hibádzik ennek a tetves, haza áruló, szarfaszú Harangozó Tamásnak az eszme futtatása, hogy abban az időben, amikor az említett személyek tanulmányait finanszírozta Soros György, akkor még nem rontott a hazájára minden féle pénzügy praktikákkal! talán először ezt kéne tisztáznia ennek a velejéig rohadt Harangozó Tamás nevű szarkupacnak!!!

  • Katalin Bakity
   január 11, 2017
   Válasz

   Ritka bunkó állat vagy!

  • január 11, 2017
   Válasz

   Csak egy dologban hibádzik ennek a tetves, sötét, idióta Hídvégi Endrének az eszme futtatása, hogy abban az időben, amikor az
   említett személyek tanulmányait finanszírozta Soros György, akkor még AZOK AZ OROSZOK VOLTAK ITT AZ ORSZÁGUNKBAN, TANKOKKAL, akiknek a mostani vezetője egy akkori titkosügynök és a mi drágalátos vezetőnk éppen a napokban készül fényesre szopkodni a faxát, sliccből! Talán először
   ezt kéne tisztáznia Önmagával is ennek a velejéig rohadt, sötét, ostoba Hídvégi Endrének!!!
   Lehet, hogy ez a tetves Soros nem is az ország, a hazája ellen áskálódik, csak qrvára nem tetszik neki a jelenlegi kormány, azok, akik az Ő pénzéből képeztették ki magukat állítólagosan azok ellen, akiknek a legnagyobb bratyimatyijai lettek mostanra!

   • tibor
    január 29, 2017
    Válasz

    Nekem csak egy kérdésem van hozzád: Sorosnak mi köze Magyarországhoz???

    • január 29, 2017
     Válasz

     Mondjuk annyi, hogy ő itt született, baxki!

     Gyerekként JÓ ÉRZÉSŰ MAGYAR EMBEREK bújtatták a háború alatt, más magyarok, meg németek elől, hogy ne legyen belőle füst, vagy szappan, úgy élte túl!
     Tán 17-18 évesen húzott csak el innen.
     Utána, kint lett qrva gazdag!
     Ha úgy veszem, magyarabb, mint sok olyan határon túli, aki már soha egy büdös napot nem élt idehaza, nálunk, oszt mégis, most kívülről beleszavazott a MI életünkbe, itt!
     Mivel a nácikat már lenyomták, jöttek az oroszok! Puff neki, még egy megszálló hatalom! Ez az ember, anno és most is, saját vagyonából pénzelte az Orbánékat, segítette a rendszerváltást, hogy eltűnjenek innen az oroszok!
     Lehet, hogy azért segít, mivel ő már gyerekként megtapasztalta, milyen az, amikor az ilyen “válogató emberek” nekiállnak öldösni, aki nekik valamiért nem szimpatikus, és nem akarja, hogy megint ilyesmi legyen?!?

  • Péter
   január 11, 2017
   Válasz

   Számoljunk csak, ma Soros 86 éves. Ezek szerint kb. 1992-ig, azaz 61 éves koráig tiszta erkölcsű, jó fiú volt, ebben az időben támogatta Orbán Viktort és sok más becsületes bajtársát. Majd 61 éves korában Soros gondolt egyet, és ő lett a világ legnagyobb hatalmú főgonosza! Ez hol hihető? Sehol! Ilyen nem létezik. Vicc az egész, meg propaganda.

  • Mária
   január 12, 2017
   Válasz

   Mert az átlagos keresztény nacionalista még mindig a
   liberalizmust utálja legjobban. Számára az valami zsidó szemfényvesztés. Akár
   diktátorokkal is összeáll, csak pusztíthassa, ahol tudja.

   Annyi tanulsága van az utóbbi éveknek, hogy van ebben az
   országban hárommillió ember, aki a szart is megeszi, ha olyan csomagolásban
   kapja, ami tetszik neki. Ezt már Hofi is megmondta: a magyar nem találja a
   helyét, ha nem szaros a szája. Egyébként meg bárhol kimosható a lakosság nagy részének az agya. Csak ugye egyes, jobb helyeken valami oknál fogva pont az ellenkezője megy.

   • tibor
    január 29, 2017
    Válasz

    Te sem és Hofi sem ismerte a magyart! Ti azokról beszéltek, akik ma is csak a bukott diktátor után sóhajtoztok! Akikről ti beszéltek, magyarul vartyogó, identitás nélküli nép, akikből soha nem lesz nemzet, csak massza,amire a globalizmusnak, a multiknak szüksége van!

  • Imre Juhász
   január 12, 2017
   Válasz

   ÉN EKKORA IDIÓTA BAROMSÁGOT RÉGEN OLVASTAM…HÍDVÉGI ;TE VAGY TROLL VAGY TROTLI VAGY…

 3. Hegedűs Károly
  január 11, 2017
  Válasz

  Tomi – Tomi ezt mindenki tudta, ez miért hír. Szerepelni akarsz te kis hamis????

 4. Balu
  január 11, 2017
  Válasz

  Amióta nem akarunk globalizálódni,Soros Gyuri nem szeret minket.Jobban örülne egy bólogatós kormánynak.És nem is sajnálja a pénzt arra sem,hogy a mostanit jól megbuktassa.Fujj undorító korrupció,meg kisvasút,meg helikopter,meg haverok,meg csődben az oktatás,mindenki kivándorol,rohad az egészségügy,oda sajtószabadság és diktatúraaaaa,fujj…!

  • Péter
   január 12, 2017
   Válasz

   Fordítva, amióta Fideszé a hatalom, nem szereti ha bármilyen “jött-ment” civilek számon kérik, hogy ugyan mit és miért csinálnak. Inkább démonzálnak bárkit, aki a legenyhébb kritikai hangot is megüti. Pedig egy demokráciában a kormánynak igenis elszámoltathatónak kell lennie. Nem pedig milliókat kérni közadaotokért, meg 10-20 évre titkosítani minden kérdéses szerződést. Talán az általad felsorolt dolgoknak örülni kellene? 😀 A korrupció igenis undorító és hátráltatja fejlődést.
   Mi az, hogy nem akarunk globalizálódni? Orbán semmitől nem “véd meg”, csak a szája jár. Mellesleg pont ez a kormány tömi ki a legjobban adókedvezményekkel a multikat, csak jöjjenek és végeztessék itt a robot munkát. Mert ugye oktatásba nem fektetünk, hogy esetleg a jól képzett szakembereinkért jöhessenek ide. Mi csak az olcsóságunkkal versenyzünk.

 5. január 12, 2017
  Válasz

  Ugye ti most vicceltek? Ez nektek hír? 92 óta tudom. Ha nem előbb. Érdekes módon a balos kormányzás alatt soha semmilyen gond nem volt a civil szerveződésekkel. De lesz ez még így sem. 🙂

 6. január 12, 2017
  Válasz

  Jah! Ez melyik WP plugin? 🙂

 7. Károly Páricsi
  január 15, 2017
  Válasz

  Mig a fideszesek tanultak Soros pénzen,nem ügynökök lettek.Harangozó Tamás ehelyett sok-sok milióval lenyulta Paksot saját zsebre–akkor ki az ügynök?Ügynök a ballibbant Szabó Timea,Amerikában tanult,két évet Afganisztánban szolgált. A libsiket elfelejtetted felsorolni?

 8. L'Huomo
  január 23, 2017
  Válasz

  Úgy, van Orbán Soros pénzén tanult.

  És elárulta őt.

  Ezért Orbán Viktor hős.

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.