Újabb szerkesztő mondott fel a TV2-nél


Van még szakmaiság a kereskedelmi szektorban. Ezúttal újabb ember nem tudta a lelkiismeretét összeegyeztetni a tv irányvonalával?

A 24.hu hozta nyilvánosságra mely szerint Nádas Gergely is elmegy a a TV2 hírműsorától, a Tényektől. Pedig azt tervezte, 80 évesen innen viszik el az idősek otthonába.

A 24.hu információja szerint újabb névvel bővül a TV2 hírműsorától, a Tényektől távozók sora. Nádas Gergely ugyanis 17 év és 5 hónap után a minap búcsúlevélben köszönt el az Andy Vajna kormánybiztos által 2015-ben, piaci hírek szerint 20 milliárd Ft körüli összegért  felvásárolt csatorna munkatársaitól.

Az értesüléseinket a TV2-nél dolgozó forrásaink is megerősítették.

A hírműsor környékén egyébként elég nagy a jövés-menés azóta, hogy a Story magazintól átigazoló Kökény-Szalai Vivient tavaly a hírterület felelősévé nevezték ki. Nemrég például Pachmann Péter is távozott a Tényektől, ahol közel húsz éven át dolgozott, és inkább a Mokkába ült át, de állítólag csak azért, hogy többet tudjon a gyerekeivel foglalkozni. A napokban azt is megírtuk, hogy a csatornához igazolhat Nika György, aki egyszer már dolgozott a TV2-nél. Nika is megerősítette a 24.hu-nak, hogy járt a Róna utcában, illetve tárgyalásokat folytatnak, de azt is mondta, hogy más csatornákkal is tárgyal még, tehát semmi sem dőlt még el. Megszólalt később Kökény-Szalai Vivien is, aki szintén elismerte a tárgyalások tényét, de azt mondta, Nika biztosan nem főszerkesztő lesz a Tényeknél.

Úgy tűnik a pártpropaganda és a szakma nem fér meg egymás mellett.

Previous Ki akarják csinálni az LMP vezért, nehogy véletlenül összefogjon másokkal
Next Jelesre vizsgázott emberségből az MSZP

2 hozzászólás

  1. L. Hedvig
    január 14, 2017
    Válasz

    Milyen egészséges lehet ez a vén marha, ahogy biciklivel ‘közlekedik’ és közben szivarozik… És milyen büdös! http://magyarnarancs.hu/belpol/andrew_g_vajna_amerikaban_-_az_offshore_mogul-77003

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.