Juhász Péter lemond minden politikai pozíciójáról – itt a búcsúvideó


Megjavult a kapcsolata Rogán Antallal, és már egészen máshogy látja a korrupció kérdését az egykori Együtt-frontember, mindenkitől elnézést kér, akit megbántott. Lemond az összes létező politikai pozíciójáról, és elmegy horgászni. Ha azt szeretnéd, hogy az Átlátszó ne dobja be a törölközőt egyik napról a másikra, mint Juhász, támogasd a munkánkat SZJA 1% felajánlásával!

Ezzel az ügyes kampánnyal kíván pénzt szerezni az átlátszó.hu.

Videokompromat: Juhász Péter feladta! Lemond minden politikai pozíciójáról from atlatszo.hu on Vimeo.

„Sziasztok, ez egy búcsúvideó! Kérlek, hogy osszátok meg minél többen, mert tudjátok, hogy azt szeretem, ha minél többen megosztjátok. És elnézést, hogy én tartom ma a kamerát, de kirúgtam már mindenkit, mert semmire semmi szükség nincsen, mostantól legalábbis. Én befejeztem ezt a tevékenységet. Az a jó hírem, hogy megszűnt Magyarországon a korrupció. Igaz, beletelt öt évbe, mire ezt felszámoltuk, de felszámoltuk.

Kiderült, hogy Rogán Antal már nem lop egyáltalán, hát bevallom, az előző ügyekben voltak némi félreértések, de kiderült, hogy egyszerűen jól osztja be a pénzt, és ezzel nincsen gond. De nekem teljesen feleslegessé vált a munkám, mert megszüntettük a korrupciót Magyarországon. Ebben – bevallom – voltak, akik segítettek, nem tudom, hogy ők lemondanak-e, más politikustársaim is, mert hogy nekünk ma már szerintem nincs igényünk mint magyar társadalom, hogy erről beszéljünk.

Sokkal fontosabb, hogy pozitív világképet mutassunk a választóknak, és úgy váltsuk meg a világot. Nem kell foglalkozni azzal, hogy egyébként mire költi az állam a pénzt, hogy megy el a te adód, hogy megy el a mi adónk közösen.

Tudjátok mit, foglalkozzon ezzel mostantól az Átlátszó, tényleg. Azok ott vannak, támogassátok őket mostantól, nekünk erre semmi szükségünk nincs. Úgyhogy én lemondok minden pozíciómról, mind a politikai, mind a földrajzi pozícióimról ezzel a mai nappal, sziasztok! Osszátok meg nagyon sokan, mert tényleg szükségtelen egyébként, hogy legyünk. Köszi, helló!”

 

Previous Rendőrsorfallal akadályozták az olimpia ellenes aláírásgyűjtést 
Next A pofátlanság teteje: Már nincsenek eltitkolt vagyonok a Fidesz szerint (+videó)

5 hozzászólás

 1. Laszlo Halassy
  február 8, 2017
  Válasz

  Tudom, hogy ez egy vicc, de igaz is lehetne, nem csodálkoznék. Mindenféle fütyülővel a szájában komolyabbnak tűnik.

 2. Károly Bihari
  február 8, 2017
  Válasz

  Áprilisi tréfának még korai.

 3. Mogyorósi István
  február 8, 2017
  Válasz

  A fidesz még ennyire se hiteles, mégis mindent sza…t elhisznek nekik. 😀

 4. Mogyorósi István
  február 8, 2017
  Válasz

  Ja..? nem kellett volna feltüntetni a dátumot ehhez a marhasághoz?

 5. Varga István
  február 8, 2017
  Válasz

  Attól kompromat, hogy orosz mintára ez a szennyoldal az Átlátszót meghekkelve tette amit tett. Szarfaszúak.

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.