Bréking! Tarlós már szerdán visszavonhatja az Olimpia pályázatot


Az aláírások számát ismeri, de nem ismeri még a kormány álláspontját az olimpiáról és a népszavazásról, így reagált Tarlós István azokra a hírekre, miszerint a Fidesz rátolja a felelősséget, lefújja-e a budapesti olimpiát. Ezért először kontrollálja, valóban így vélekedik Orbán Viktor, és Borkai Zsolt a MOB részéről.

Ha tényleg így van, és mindenki visszalép, és mindenki rá néz, akkor ő ki fogja mondani, amit kell, és szerdán beviszi a fővárosi közgyűlés elé az olimpia visszavonásáról szóló javaslatot, jelentette ki az index.hu-nak.
Teljesen úgy néz ki, hogy sokkolta a Fideszt, hogy a Nolimpia Mozgalom több, mint 266 ezer aláírást gyűjtőt. Ez a szám majdnem kétszerese a népszavazáshoz szükséges számnak. Ha szerdán visszavonja Tarlós az Olimpia pályázatot, akkor elmondható, hogy győzött a kezdeményezés és biztos nem lesz Olimpia 2024-en Magyarországon.
Previous Nolimpia: Vér folyik a Móriczon, egy aktivista kórházba került
Next Itt az "az embereket kínozzák" - durván berágott az MSZP

10 hozzászólás

 1. István Tamasi
  február 17, 2017
  Válasz

  Taplós elvtárs! Fitymaszék már közölték, hogy nekik semmi közük az olimpiához, az a te hóbortos ötleted volt. Neked kell elvinni a balhét.

  • Angyalka
   február 17, 2017
   Válasz

   Ez kezdettől fogva is egy örömszerzési játék volt, amit a Fidesz a népnek szánt. Tudták, hogy az olimpiát eldöntő bizottság nem hülye, soha nem szavazta volna meg, de arra jó volt, hogy a sok disznóságról, lopásról, erkölcstelen haveri adakozásról el lehetett vele terelni a figyelmet.

  • Mihaly Toth
   február 19, 2017
   Válasz

   Az összes párt megszavazta a nevezést. Majd megsúgták, hogy Párizs mellett esélyünk sincs. Erre hirtelen megvilágosodtak az amúgy esélytelen törpe pártocskák, hogy itt a nagy előretörési lehetőség és népszavazást kell elindítani az olimpia ellen. Már-már érdektelenségbe fulladt az egész, amikor a sok birka még azt is elhitte, hogy nyomják Krahácsot, a töpörödött törp ördög Orbán meg akarja akadályozni, hogy összegyűljön elegendő aláírás és csak azért is aláírtak. Nagy az Isten állatkertje. A Balló műsorában bemutatkozott két Momentumos a két legkreténebb politikus, akit valaha láttam. Pedig a politikai pályán mozgó kreténekben nincs hiány.

   • István Tamasi
    február 19, 2017
    Válasz

    Ön nagyon el van tévedve. A 266151 aláírásból a különböző pártok – LMP, Együtt, Párbeszéd, MSZP, Kétfarkú, DK – csak kb 50- /max 60/ ezret gyűjtött míg a Momentum több mint 200 ezret. Köszönet a pártoknak azért az 50 -/60/ ezerért, de látszik, hogy a Momentum által összegyűjtött aláírások önmagukban is bőségesen elegendők.
    Én nem láttam azt a Baló műsort, viszont a gyűjtés során számos momentumossal találkoztam, beszéltem és mind nem csak tanult hanem intelligens is.

 2. user12
  február 17, 2017
  Válasz

  Egy középiskolás, de még egy általános iskolát fejezett ember is feléri ésszel, hogy szegény az ország, kár olimpiára pazarolni a pénzt. Nagyon ki van fordítva ez a világ… Még hogy a politikusok a népért vannak. Inkább a saját zsebükért, és a nép ELLEN.

 3. P.A.
  február 17, 2017
  Válasz

  Tévedés – az olimpiát meg lehetne rendezni nálunk sokkal olcsóbban mint Párizsban vagy Los Angelesben, ez nyilvánvaló – azért járnak ide olcsóbb filmet készíteni is az amcsik és a franciák. Az inkább a baj, hogy még nem nyertük el a rendezés jogát és iszonyú versenyben vagyunk Los Angelessel és Párizzsal szemben. Ott megvan a pénz, de már ki is fejlődött a város. Nem lehetne úgy fejleszteni ezekben, mint nálunk, hogy csak rámondjuk: Csepel csücske olimpiai központ az olimpiához kell, de valójában a bécsi Duna telephez hasonlító, ott már meglévő fejlesztést hajtanánk végre. vagyis az új elvek, az olcsó olimpiáról és kifizetődő utóhasznosításról, egy olyan jövőben, ahol, a fegyvergyártás mellett a turizmus lesz a világ vezető üzletága, nálunk sokkal jobban megvalósulnának, mint versenytársainknál. Azonban van egy óriási hátrányunk velük szemben: ott akarják, hogy legyen olimpia, nálunk pedig, szűken látó politikai kisszerűségből – ezek szerint – nem akarják olyan egységesen. Ez nagyon nagy hátrány. Így talán tényleg nem szabad nekimenni a megmérettetésnek – és sajnos le kell mondani az olimpiát, és egy későbbinek a megrendezésére kell majd pályázni.

  • Tibor Mihály Tóth
   február 19, 2017
   Válasz

   Igen, valóban VAN a “fejtegetésben” IGAZSÁG… CSAKHOGY: Az ú.n. “szűken látó politikai kisszerűség”-nél sokkal NAGYOBB gond az INTÉZMÉNYESÍTETT államhatalmi KORRUPCIÓ és DIKTATÚRA… Valóban LEHETNE “olcsóbban” is rendezni olimpiát és MÁS világsport eseményeket, amennyiben a BEKERÜLÉSI költségek – minimum 2/3-át – EL NEM LOPNÁK a Kormánytagok, valamint a Kormány által TÁMOGATOTT beruházók, generálkivitelezők… Igen. Valóban “lehetne” OLCSÓBBAN… 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁

   • Mihaly Toth
    február 19, 2017
    Válasz

    Ezek csak üres értelem nélküli lózungok. Ezekhez nem kell sokat kalkulálni. Ezt az eredményt minden hülye fejből vágja. Egy komolyabb projekt döntéselőkészítésnek elvégezése nem kis feladat. A sok birka jobb, ha nem is bajlódik a részletek megértésével. Be kell vágni a primitívnél primitívebb lózungokat és birka módon azt bégetni.

 4. Kálmán Tamás
  február 18, 2017
  Válasz

  Tarlós Úr !
  Talán már kezd rájönni arra, hogy nem volt véletlen a főpolgármesteri választáshoz a FIDESZ támogatás. Most kezdődik a támogatás árának a behajtása. Az Ön örömének (főpolgármesteri tisztségében) vége. Az újraválasztására már igen kevés az esélye, hogy újabb támogatót talál.

 5. Mihaly Toth
  február 19, 2017
  Válasz

  Na ne fényezzük már a nolimpiásokat. Tarlóst és a Fideszt inkább az sokkolta, hogy elterjedt, Párizs lesz a befutó. Így semmi értelme kaparni.

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.