„Hugyos Jóska” – így gyalázzák a DK volt politikusát


Takács József tisztességben megőszült demokrata. Az Orbán-rezsim kérlelhetetlen ellenfele, aki mióta a demokraták ellenzékbe kerültek végigharcolta, végigtüntette ezt a 7 évet. Kérlelhetetlen és szilárd hite volt Gyurcsány Ferencben és pártjában, a Demokratikus Koalícióban.

Szerette pártját és szervezte lendületlenül időt és pénzt nem sajnálva. Amije volt azt pártjára áldozta. Nem szégyellte, hogy a média Gyurcsány Ferenc elsőszámú rajongójának kiáltotta ki. Büszke volt rá. Kisnyugdíjasként is mindent megtett azért, hogy a demokratikus oldal győzelemre törjön.

Mi vezetett mégis oda, hogy a DK tábora gyalázza és szakított azzal a mozgalommal Józsi bácsi, amire életét tette fel?
Józsi bácsi jóindulatú, de kemény ember. Szilárd erkölcsi érzékkel. Amikor pártjában azt tapasztalta idézzük „Több mint 2 év alatt 35-40M forintot tüntettek el a pártkasszából büntetlenül és családi botrányokat okoztak, mivel belekóstoltak egymás feleségeibe. Magyarul a pártkasszát saját nőiknek fizetésére és jogtalanul beszervezett dolgozók ellátására használták el.” betelt a pohár.
Rá kellett döbbennie, hogy az, amiben hitt és amit képviselt nem az aminek szerette volna látni. Nem tehetett mást csalódottan otthagyta Gyurcsány Ferenc pártját.

A volt párttársai azonban a tisztes öregurat emberalatti már-már Bayer Zsoltot idéző kommentárokkal illetik.


Íme, néhány:

Huljon a férgesse
Megértem, ha visszavonulsz olyan helyre, ahol kifizetik a gyógyszereidet.

Hugyos Jóska!

00000000000 vagy !

Földet rá!

Szenilis vén majom!

Orbán faszopója!
Szomorú, hogy volt harcostársai így irnak Józsi bácsiról, ha mást nem a korát tisztelhetnék, pedig az elveit is lehetne!

 

 

Previous Gyurcsány: „Amit én képviselek, annak az országban nincs többsége”
Next Horn Gyuláról nevezték el a szegedi kolostor egyik szárnyát

17 hozzászólás

 1. Babér
  február 22, 2017
  Válasz

  Nem hiszem, hogy Horn Gyula nevét adná ehhez a gyalázatos fröcsögéshez, rágalomhadjárathoz, amit a “tisztelői” a DK/Gy.F. ellen művelnek!
  Egyáltalán: mi közük hozzá; miért nem a saját házuk táján söprögetnek?! Lenne bőven tennivalójuk…

  • agnes losonczi
   február 23, 2017
   Válasz

   Merthogy ha egy ilyen szemét álhírfórum minden bizonyíték nélkül leközli, akkor már 100%-os, hogy igaz, ugye?! Némi egészséges bizalmatlanság rád férne.

 2. Somogyi Katalin
  február 22, 2017
  Válasz

  Tényleg DK tagok, hívők írták a “gyurcsánytáblás”-ról mindazt, amit a cikk végén olvasok? Hihetetlen!

  • agnes losonczi
   február 23, 2017
   Válasz

   Ugyan, látsz bármi lefotózott posztot kitakart névvel, ahogy ilyenkor közölni szokták?! Jellemző ennek a mocskolódó álhírportálnak a tisztességtelenségére ez az uszítgató hazudozás.

 3. Veronika Laska
  február 22, 2017
  Válasz

  Nem tudom ki ez a “Takács úr”. Azt viszont tudom, hogy aki könnyen jött az könnyen megy. Bölcsebb lett volna, h a sebeit intelligensebben maga nyalogatja. Talán valami posztot várt ez az ember ami elmaradt? És mi a bánatos franc az a Gyurcsány hívő? Egy ujjbab vallási ág? Én csak azt tudom mondani, hogy a meggyőződését az ember nem váltogatja. mint az alsógatyáját Sem vallási sem politikai sem morális meggyőződését. Mert ha ez nem így van az nem meggyőződés, hanem rajongás az pedig változik. Szóval Takácsút” önnek valami nem tiszta ott bent. de ezzel kirohanással nem fogy megoldódni. A véleményét elmondta azt természetesen szabad. Takács úr remélem megkönnyebbült.

  • Erika Mercs
   február 23, 2017
   Válasz

   Aki tüntetésre jár tudja ki ő! Egy nagyon bátor ember. Ő nem csak a fotelból írogat. Nem volt olyan kormányellenes megmozdulás amin ő nem vett részt. Miért baj az, ha valaki le írja gondolatai, tapasztalatait? Ő nagyon hitt Gyurcsányban. Ha mindenki csendben visszavonul és meghunyászkodik, akkor lesz itt változás? Nem!

 4. Gonoszgólya
  február 22, 2017
  Válasz

  Tényleg csak kétpólusú a magyar politikai élet. Vannak a fideszbuzik, meg a dk buzik. Mindkettő arról ismerszik meg, hogy ha valaki valami rosszat ír az istenükről, azonnal nekitámadnak mint a habzó pofájú férges kóbor korcs kutyák.
  Állatok.

  • agnes losonczi
   február 23, 2017
   Válasz

   Mert rögtön és automatikusan be kell szopni minden kreténséget, amit ez a megbízhatatlan “hírportál” leír. Vagy bármi jó, hogy utálkozhass? Ha ez posztokból idézet, hol van a fotó róluk a névvel kitakarva?

   • Gonoszgólya
    február 23, 2017
    Válasz

    1. Amit írtam, úgy van. Naponta tapasztalom, megélem. 2. Ha valaki annyira hülye hogy ezt nem hiszi, az az ő baja. 3. Ha annyira érdekel, keress rá. Nem dolgozom helyetted.

    • agnes losonczi
     február 23, 2017
     Válasz

     Pont arról van szó, hogy ÉN teljeskörűen informálódtam, nemcsak a fideszes karaktergyilokot szoptam be mohón, merhogy véééégre lelehet valakit rántani a sáhárbaaaaa!!!!!!!!

     • Gonoszgólya
      február 23, 2017

      Aha. Értem. Még valami?

     • agnes losonczi
      február 24, 2017

      Neked?! Ugyan már…

     • Gonoszgólya
      február 24, 2017

      Köszi. Már kezdtem unni.

     • agnes losonczi
      február 24, 2017

      Hát még én. Pá.

     • Gonoszgólya
      február 24, 2017

      Na végre.

 5. agnes losonczi
  február 23, 2017
  Válasz

  Ugyan már, ez az álhírportál eddig se volt hiteles és az utóbbi időben feltűnően tendeciózusan antigyurcsány propagandát nyomat. Minek olvasni egyáltalán?

 6. Ági33
  február 23, 2017
  Válasz

  Táblás Józsit szeretjük, mert tisztességes ember.
  A hugyós a Fideszes Kocsis Máté, mert drógszűrésként kötelező vizeletvizsgálatot javasolt a közepiskolákban.
  Táblás József egyik utolsó fellépése:

  https://www.youtube.com/watch?v=QWu1qMztoas

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.