BRÉKING: Botka megelőzte Orbánt!


Iránytű Intézet által a Magyar Nemzetnek készített népszerűségi listán Botka László lemossa Orbán Viktort, – derül ki az Index.hu tudósításából. A felmérés szerint a szocialista Botka László Orbán Viktor előtt áll a rangsorban. A lista utolsó helyén Gyurcsány Ferenc áll.

Botka Lászó 49,9
Orbán Viktor 48,7

Botka László: győztes csapatba lép, aki hozzánk csatlakozik

Új bizalom és új remény – ezt a csaknem hét éve várt érzést hozta el a demokratikus oldal számára az, hogy az MSZP Botka Lászlót javasolta miniszterelnök-jelöltnek, és felhatalmazta őt azokra a tárgyalásokra, amelyek megteremtik a kormányváltó pártok szövetségét. Mostantól a konkrét programra sem kell már várni: február 18-án Molnár Gyula, az MSZP elnöke és Botka László világosan ismertették, hogyan és kikkel váltható le Orbán Viktor korrupcióra épülő rendszere, és mi várható a 2018-as győztes választás után. Molnár Gyula szerint 2018 nem egy átlagos választás lesz: ez lesz „A választás”, amelyben az MSZP által szervezett szövetség BL-döntőt akar nyerni, és ez ebben az esetben Botka László miniszterelnök-jelöltségét jelenti.

Previous Hiszti: A Fidesz ütőembere duzzogott majd mindenkit elküldött a fenébe
Next Szigetvári: Gyurcsány Ferenc a probléma része

5 hozzászólás

 1. Jozsef Gombos
  február 27, 2017
  Válasz

  CSAK ÓVATOSAN VAKOND 50 60 MILLIÁRDÉRT !!!

 2. Mária Judik
  február 27, 2017
  Válasz

  Nem kell elkiabálni, csak nyugi, ha megint mindent elkiabálnak úgy járnak mint a múlt választáskor, Ebből élnek Orbánék és megint röhögnek a markukba.

 3. Ágnes László
  február 27, 2017
  Válasz

  Nem tudom hallottátok-e csöbör-vödör szavakat valaha?

  • Grünvald Mihály
   február 28, 2017
   Válasz

   Nem kell mindig a Fidesz seggét nyalni!!

 4. Pesti Imre
  február 27, 2017
  Válasz

  Ha mind az amit az elmúlt felszólalásnál hallottunk, akkor ő a mi emberünk. Minden esetre a határon túli szavazatokat nem szabad be engedi.No és Orbán és bandája hozza vissza az ötven milliárdokat a szomszédos országokból.Ki kell már söpörni a szemeteket ebből az országból
  .

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.