Mészáros Lőrinc most olyat mondott, amitől egész héten röhögni fog


Okosabb, mint a Facebook alapítója – Mészáros Lőrinc ezzel magyarázza, hogy cégének árbevétele gyorsabban gyarapodott, mint a közösségi oldalé. A felcsúti polgármester a község testületi ülése előtt adott interjút a Hír Televíziónak. Azt mondta: a miniszterelnökhöz fűződő barátsága semmilyen előnyt nem jelent, szerinte a közbeszerzési sikerekhez sem kell politikai kapcsolat.

Okosabb, mint Mark Zuckerberg. A gázszerelőből lett felcsúti polgármester ezzel magyarázza, hogy cégének árbevétele a Facebookénál is gyorsabban nőtt. Az Index számításai alapján 10 év alatt ezerszeresére emelkedett. Mészáros Lőrinc szerint nem azért hasít a közbeszerzéseken, mert a miniszterelnök a jó barátja.

„A közbeszerzésekhez nem kell politikai kapcsolat, hát, ha az kellene, az nagyon nagy baj lenne, közbeszerzéseknél jó árat kell adni, jól kell versenyezni. A közbeszerzés egy verseny” – magyarázta Mészáros.

Szerinte gyarapodása annak köszönhető, hogy cégei mindig precíz munkát végeznek. Azt mondta: Orbán Viktor barátsága sem gazdasági, sem politikai előnyt nem jelent neki.

Hetente, kéthetente beszélünk egymással

A felcsúti polgármester ugyanakkor egy esetleges kormányváltás után akár vagyonával is segítené a miniszterelnököt.

Mészáros Lőrinc azt is elmondta: nem tartja magát oligarchának. Azt pedig még nem döntötte el, hogy 2019-ben újra indul-e a felcsúti polgármesterségért. A kisvasút meghosszabbításáról azonban határozott elképzelése van: nemcsak Bicskéig, hanem Székesfehérvárig építené ki a pályát.

„Most beszéltem épp Székesfehérvár polgármesterével, és nagyon szeretnék, ha össze lenne kötve Fehérvár és Bicske, ehhez, ugye, pénz kell, most egyelőre terv szinten lehet benne gondolkodni” – jelentette ki.

A felcsúti polgármester szerint ezt az utasszám is indokolja, azt mondta: tavaly csak októberig 26 ezren használták a felcsúti kisvasutat. Mészáros Lőrinc nagy lehetőséget lát Felcsút turizmusának fejlesztésében, úgy gondolja, hamarosan szállodát is kell építeni a községben.

Azt, hogy ki építi és hány csillagos lesz, azt nem tudom.

Mészáros Lőrinc azt mondta, az érdekeltségébe tartozó Hunguest Hotelsnek más a profilja, így nem tartja valószínűnek, hogy a szállodalánc Felcsúton terjeszkedne.

Previous A Felcsútra szervez kirándulásokat egy szegedi utazási iroda
Next A fideszesek szerint: “Műszaki hiba” miatt bukott meg a budapesti olimpia

4 hozzászólás

 1. Veronika Torma
  március 2, 2017
  Válasz

  Kulcsmondat: “A felcsúti polgármester ugyanakkor egy esetleges kormányváltás után akár vagyonával is segítené a miniszterelnököt.” Amikor a strómantól visszakerül a tulajhoz a vagyon…

 2. Endre Hídvégi
  március 2, 2017
  Válasz

  Szánalmas ez a nevét nem vállaló “újságíró”, aki olyan tehetségtelen, hogy a metron még a kapaszkodót sem éri el…irígykedjetek csak szánalmas senkik! Nem vittétek semmire, csak irigykedésre és gyalázkodásra futja!

 3. Horváth József
  március 2, 2017
  Válasz

  és ezt rezzenéstelenül bele a kamerába bele az emberek pofájába ,26000-en te állat még tíz év múlva sem ennyi utasa te rohadt retkes tolvaj a barátoddal együtt

 4. erika szabo
  március 2, 2017
  Válasz

  A saját pénzedből építsél kisvasutat!

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.