Juszt László egy hatalmas f*sznak nevezte Németh Szilárdot

Ez a Rezsi Szilárd egy “penisgigantikus”, de amit most nyilatkozott, abban van valami, csak szokás szerint nem pont úgy, ahogyan gondolja:

“Sajátos magyarázatot adott Németh Szilárd, a Fidesz kommunikációs nagyágyúja Szombathelyen arra a kérdésre, miért kullog Magyarország még mindig a korrupciós lista alján. Szerinte a korrupcióra az a magyarázat, hogy még mindig túl sok a kommunista a közigazgatásban, és hogy sajnos az egyetemeken még mindig ugyanazok tanítanak, akik 20-30 éve.”

Hát igen! Én nem tudom, hogy kik tanítanak ma az egyetemeken, de azt egészen biztosan állítom, hogy a rendszerváltás előtt nem volt sem a kötelező, sem a felvehető tantárgyak között a korrupció.

Abban viszont igaza van, hogy sok egykori ugynevezett “kommunistából” lett fideszes, kormánytag és vezető állású személy a közigazgatásban. A lista közismert. És még egy apróság: a rendszerváltás előtt – ismereteim szerint – az MSZMP tagságnak nem volt feltétele a korrupció alap-, közép-, vagy felsőfokú elméleti és gyakorlati ismerete. Ez csak az utóbbi években lett a kormányzópárti tagság előfeltétele.

SHARE