El se hinné hogy megint mit hintene be sóval a Jobbik?


A cukiságkamányt most félretette a nemzeti radikális párt és megint sóval hintene be mindent.

Toroczkai László visszatért a posztcukiság kampányhoz és terjedelmes facebook posztban hírdeti lekellrombolniéssóvalbehinteni, ezúttal nem kereskedelmi csatornák székházait, hanem a CEU kampná az őt megillető sóadagot a Jobbiktól.

Soros egyetemével nem gyáván finomkodni kellene, hanem nemzetbiztonsági veszélyre hivatkozva betiltani, bezárni, a romjait pedig sóval behinteni”

Toroczkai szerint a CEU “az elsikkasztott rendszerváltozás óta külföldről mozgatva, de Budapestről mérgezi a levegőt, támadja a nemzet és a társadalom alapjait”.

“Nem csupán elsőként indította el például a régiónkban az elmebeteg, romboló, szélsőliberális gender-elméletet, de fészke és keltetője lett azoknak a politikusoknak, akik tönkretették a hazánkat” – írja Toroczkai, példaként említve az itt oktató Bokros Lajost, Kis Jánost és Balázs Pétert.

Toroczkai szerint “rendszerváltozás csak úgy lehet, ha Soros minden csápját levágjuk, a méregkeverő egyetemét és agymosó médiumait éppúgy, mint a törvénytelen és erőszakos migrációt segítő szervezeteit”.

Previous Orbán baklövése: Románia a CEU-ra hivatkozva kitiltaná az Erdélyi magyar egyetemeket
Next Botrány: Egy 84 éves néni órákon keresztül kallódott a kórház folyosóján

No Comment

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.