Videóban alázták Orbánt: „Elmebeteg törpe g*ci!”

Van ebben az országban egy ember aki kétség kívül Orbán legnagyobb gyűlölője, megnéztük, mi a helyzet azóta mióta legutóbb a fényre lépett.

 

Huszár Attila az Orbán Paródiák és a Huszas videók lelkes szerzőjének fő témája nem más mint Orbán Viktor és kormánya. Néha talán szókimondónak számító véleményét animációkban teszi közzé.

Huszár Attila szinte teljes munkásságát a miniszterelnöknek szenteli. Mániákusan gyártja az Orbán-gyalázó kisfilmeket, amik annyira kíméletlenek, hogy azokat talán még Vadai Ágnes is csak félszemmel bírná nézni.

A Huszas csatornán a látnivalók: Hírek Orbániából, Orbán-paródiák, Orbán-viccek, Orbán-reklámok, Orbán-dalok, Orbán-táncok. Az üzenetek egyszerűbbek, mint a rezsicsökkentés. Nagyjából olyanok, hogy Orbán Viktor dögöljön meg, Orbán Viktor elmebeteg, Orbán Viktor rohadjon örökre börtönben. Szóval tényleg csak erős gyomrú nézőknek ajánljuk.

Huszár gyerekként órákat javított, kamaszként tévéket bütykölt, mostanra képszerkesztő programok szakértője lett. Elmondása szerint minden előzetes tervezés, forgatókönyv nélkül reggel eszébe jut, hogy kéne egy videó arról, hogy Orbán Viktor robotfeje bujkál a sarki kukában, és kihallgatja, majd iszonyatos pénzbírságot szab ki az éhező, fogszabályozós kisgyerekre, mert az nem akar rá szavazni.

A művész leül a gép elé, és étlen, szomjan bindzsizi a iClone-t, a Vegast és az Adobe After Effectset, amíg le nem esik a feje a fáradtságtól, vagy az élettársa le nem rúgja a székről. Így dolgozik Attila, és bizonygatja, ezt addig folytatja, amíg a miniszterelnök el nem tűnik a színről.

 

 

SHARE